Resultaten voor analoge


    
analoge

Wat is het verschil tussen analoge televisie en digitale televisie? Glasvezel-Vergelijken.nl.
Mogelijkheid om programmas terug te kijken Programma gemist.; Bekijk hier alle televisie pakketten en zenders die de glasvezel internet providers aanbieden. Welke glasvezel providers leveren analoog, digitaal / DVB. Is het mogelijk om een tweede tv aan te sluiten zonder ex.
analoog - WikiWoordenboek.
Het woord analoog staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd analoog" herkend door.: van de Nederlanders.; van de Vlamingen. Zie Wikipedia voor meer informatie. analoog" in: Sijs, Nicoline van der, Chronologisch woordenboek.
Analoog - Wikipedia.
Het belangrijkste verschil tussen analoog en digitaal ligt in de manier van verwerking van het signaal. Waar bij digitale technologie het oorspronkelijke signaal gereduceerd wordt tot een stroom bits - dus getrapt of sprongsgewijs - is bij analoge technologie het momentane signaal steeds analoog - dus traploos of glijdend - aan het oorspronkelijke signaal.
Analoog - betekenis en definitie Nederlands Woordenboek.
Synoniemen: analogisch, commensurabel, concordant, conform, overeenkomstig, gelijkaardig, parallel, soortgelijk, vergelijkbaar, verwant, overeenkomend. een" analoge computer." De" werking van dit medicijn is dus volledig analoog aan de werking van de duurdere variant." tegenovergestelde van digitaal geluidsopname, uurwerk. De" analoge apparaten worden vervangen door digitale."
Analoog Analoog 25 25 definities definities Encyclo. Encyclo.
Gevonden op http//www.webmasterwoordenboek.nl/a.phpid2858.: De gegevens verwerkend en representerend in de vorm van fysische grootheden, tgov. Digitaal: analoge rekenmachine, niet met getallen werkend; analoge computer, die met continue gegevens werkt, waarbij tussen elke twee waarden een oneindig aantal waarden mogelijk is.
Synoniemen van analoog; ander woord voor analoog - synoniemen.net.
gelijksoortig, overeenkomend, overeenkomstig, overeenstemmend, parallel, vergelijkbaar. als synoniem van een ander trefwoord.: analoog, corresponderend, eender, soortgelijk, verwant conform bn.: analoog, gelijk, overeenkomstig, overeenstemmend. woordverbanden van 'analoog' grafisch weergegeven. in de lijst met antoniemen woorden met een tegengestelde betekenis.: bij andere sites.:
Gratis woordenboek Van Dale.
Het gratis onlinewoordenboek bevat een beperkt aantal woorden en mogelijkheden. Voor meer woorden en functionaliteiten klik hier en probeer gratis en zonder verplichtingen de Dikke Van Dale Online. Klik hier om te rijmen op analoge in het Van Dale Rijmwoordenboek.
Betekenis Betekenis Analoog. analoog.
Gegevens voorstellend in continue, vloeiende vorm. Tussen 2 analoge gegevens is een onbeperkt aantal waarden mogelijk. Bij analoge video en audio worden golven magnetische patronen uitgezonden, die worden geïnterpreteerd als video en audio en voor weergave op een magnetische band kunnen worden gezet.
Analoog en digitaal - Wikikids.
Deze worden dan, na elektronisch versterkt te zijn, ten slotte opnieuw omgezet in geluidstrillingen, die door een luidspreker worden weergegeven om te kunnen worden gehoord. Het signaal verliest onderweg, van microfoon tot oor, zijn oorspronkelijke eigenschappen niet en heet daarom analoog.
Van analoog naar digitaal naar analoog.
Hoewel de compact disc al weer bijna uit ons leven is verdwenen, is de audiokwaliteit van cds nog altijd de meest gebruikte standaard voor digitale audio. Om analoge audio in digitale audio om te zetten, wordt het analoge signaal op vaste tijdintervallen gemeten gesampled.

Contacteer ons