Resultaten voor chiptuning


    
chiptuning

BlackBull Chiptuning.
Nieuwe hard software. Dit kan BlackBull Chiptuning betekenen.: Meer souplesse in het vermogen van je auto of motorfiets. Meer koppel en pks. Minder brandstofverbruik voor auto/bedrijfswagen/camper/bus/wagenpark. Exacte meting van het vermogen op onze nieuwe 44 vermogensbank. Meer trekkracht voor camper of auto met caravan. Het oplossen van storingen. Technische support en kennis, Garagebedrijf Black8 in huis.
Chiptuning Ede 14 dagen uitproberen Auto tuning.
Een van onze programmeurs komt op het afgesproken moment bij u langs om de chiptuning op locatie te verzorgen. De programmeur zal na de tuning een korte rit maken met de auto waarin de live waardes worden uitgelezen en eventueel bijgesteld zodat u verzekerd bent van een geslaagde chiptuning.
Chiptuning bij Tunex - Kwaliteit en betrouwbaarheid is onze prioriteit!
Maatwerk chiptuning op een verantwoorde manier, meer rijplezier, lager brandstofverbruik, meer souplesse, aanzienlijke prestatie verbetering en een optimaal koppelverloop. Ook voor extreme tuning, complete motor aanpassingen, of speciale modificaties bent u bij ons aan het juiste adres. We vinden altijd een oplossing.
Chiptuning Autoservice Kuipers.
Een betrouwbare partner in chiptuning. Mist uw auto net wat pit of toch net te weinig koppel voor de caravan? Wilt u het brandstofverbruik reduceren? Dan is Chiptuning zeker wat voor u! Chiptuning is beschikbaar in verschillende varianten stages. Chiptuning stage 1 is de meest gekozen variant door klanten aangezien dit binnen de voorgeschreven marges van de fabrikant valt.Stage 2 is altijd in combinatie met mechanische upgrades aan de motor en kan uitsluitend op maat uitgevoerd worden.
Chiptuning in Noord Holland - Garage Speedshop Black8.
Zus je' '' BlackBull' '' opgezet. TheBull van Black8 - Chiptuning. Powered by APTuning software files. Zo kunnen we bij alle wagens, racewagens tot 2000pk en motoren het vermogen uitlezen en door middel van de ecu boordcomputer de software van de auto of motor re-mappen/herprogrammeren. En eventueel verder custom chiptunen en afstellen op onze gecertificeerde dyno vermogensbank. Bereken je vermogenswinst. Waarom mijn auto chiptunen? Naast de vermogensupgrade gaat de auto of motor ook veel mooier en soepeler lopen en levert het ook nog eens een brandstofbesparing op! Afhankelijk van welk model en soort brandstof tot wel 12. Met deze nieuwste techniek zijn we nu ook in staat om bijna storingen uit te kunnen lezen en te verhelpen. Garantie op alle software! Wij chiptunen alleen binnen alle veiligheidsmarges. Wat zijn de voordelen van chiptuning? Meer koppel en pks. Waarom doet een fabrikant dat niet standaard zelf? krijgen wij vaak te horen. Bijna alle moderne autos zijn qua vermogen geknepen. Enerzijds om op die manier aan de euro milieu eisen te kunnen voldoen, 'sjoemel' software, anderzijds ook omdat een fabrikant niet oneindig veel verschillende motoren bouwt voor het aantal modellen en prijs klasse.
Home - Rica Engineering Chiptuning.
Worldwide leading chiptuning specialist for over 30 years 31 174 226 806 info@rica.nl. TUNING OP MAAT. WAT DOET RICA NOG MEER? Rica Engineering Chiptuning. Al meer dan 30 jaar DE chiptuning specialist. TUNING OP MAAT. WAT DOET RICA NOG MEER? BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW AUTO? In ons R&D-kantoor in Nederland wordt de beste autosoftware ontwikkeld met zeer geavanceerde technieken. Al onze software is in eigen huis ontwikkeld. Met meer dan 30 jaar ervaring, kunnen we gerust zeggen dat uw auto in goede handen is. MEER VERMOGEN KOPPEL. Onze software haalt het maximale uit uw motor, snellere acceleratie, verbeterde respons en in de meeste gevallen een lager brandstofverbruik. U zult versteld staan van hoeveel meer plezier u van uw auto kan hebben.
Chiptuning: voordelen en nadelen - CARBLOGGER.
Beste banden voor of achter? Lekke band auto. Tekens op banden, wat betekenen ze? Auto wassen zonder krassen. Doe Het Zelf-garages. Doffe koplampen helder maken. Batterij sleutelkaart Renault vervangen. Batterij autosleutel VW vervangen. Home Tuning Chiptuning: voordelen en nadelen. Chiptuning: voordelen en nadelen. Moderne turbomotoren worden aangestuurd door een ECU Electronic Control Unit, of motorregelapparaat. Door in deze ECU aangepaste software te plaatsen waarin de hoeveelheid brandstof, turbodruk en inspuiting is aangepast, is 25 - 30 toename van het vermogen mogelijk. Dit noemt men chiptuning, kenveldoptimalisatie of remapping. De originele software wordt eerst uitgelezen, aangepast, en weer teruggeplaatst op het geheugen van de ECU. Door de vermogenswinst is, bij gelijke rijstijl, een verbruiksreductie van 5 tot 10 mogelijk vanwege het hogere rendement. Het verkregen hogere vermogen kun je ook gebruiken om sneller te gaan rijden. Hierdoor wordt het brandstofsparende effect echter weer teniet gedaan. Chiptuning met rollenbanktest. Vaak gebruiken chiptuners een rollenbank om het vermogen voor en na chiptuning te meten. In de onderstaande video zie je bijvoorbeeld een BMW 118d op de rollenbank die getuned is door een Franse tuner.
Mobile Chiptuning Nederland I 18 jaar ervaring I Chiptuning op maat.
De eerste jaren als hobby voor vriendenenkennissen. Al snel bleek echter dat deze hobby meer en meer uit zijn jasje begon te groeien. Inmiddels isMobile Chiptuning uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande chiptuners van Nederland met vestigingen in Belgie en Brazilië. 23 jaar ervaring. Software op maat.
Configurator GO-Eco Chiptuning.
Vraag een offerte aan voor Chiptuning.: Rijschool Vriend raadt GO-Eco Chiptuning aan. vandaag bij Frans van go eco tuning geweest, binnen 2 uur 60 pk en 90 Nw koppel erbij in mijn volvo v40, jezus wat een verschil en hoe lekker kan een auto na de tuning rijden?
Chiptuning Carpointcuijk vanaf €175.
Carpoint Cuijk Chiptuning is het perfecte maatwerk product dat zorgt voor extra pit en souplesse in uw auto. Dankzij het extra vermogen en koppel dat vrijkomt na de toepassing van een Chiptuning wordt autorijden een totaal andere belevenis. Wat is chiptuning?
Chiptuning Bosch Car Service De Vallei.
Bosch Car Service De Vallei biedt u, door genoemde samenwerking met Digicar Engineering, de meest uitgebreide werkwijze en daarmee zekerheid en kwaliteit van chip tuning. Met de levenslange garantie op alle softwarediensten benadrukken we dit nog eens! Digicar-chiptuning staat garant voor de best mogelijke, maatwerk werkwijze en een verantwoorde chiptuning.
Wat is chiptuning nou precies? - BERKPerformance.
Ga naar inhoud. Tel: 085 - 060 6861 E-mail: info@berkperformance.nl. FAQ items aan het laden. DE SPECIALIST IN CHIPTUNING. Stage 1 NU voor € 299,-., Chiptuning admin 2022-04-19T00:24:1002:00.: WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN? STAGE 1 en Stage 1. Bij Stage 1 gelden de op de website gegeven vermogenswinsten.

Contacteer ons